Nieuwe editie Cultroyale: Hutspot

In 2015 was de laatste editie van Cult Royale. Maar Schipluiden zat niet lang zonder cultureel winterfestival: de afgelopen jaren werd, onder de vlag van jouw favoriete huiskamerfestival, de Koude Kermis en Scheve Schaats georganiseerd. Ook dit jaar komt er weer iets uit de culturele koker: “Hutspot” op zaterdag 19 januari 2019, vanaf 20:00 uur (deuren open om 19:30). Dit evenement wordt van harte aanbevolen door Cult Royale 2005-2015. Veel plezier!
Hutspot zit vol muziek, cabaret en theater, maar weer totaal anders dan bij de Kouwe Kermis of Scheve Schaats van de afgelopen jaren. Zoals bij een oer stevige winterse hutspot zorgen 3 culturele ingrediënten voor een smakelijke avond! Ons hutspot recept vermeldt in ieder geval een internationaal straattheatergezelschap en een interactieve muziekvoorstelling die terug gaat naar de roots. Meer informatie over ons programma kun je binnenkort vinden op deze website.
Vergeet ook onze facebookpagina niet in de gaten te houden voor de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen… alvast om te noteren: zaterdag 15 december start de kaartverkoop!

Praktische info
Wanneer
19-01-19
Waar
Dorpskerk, Dorpshoeve, Notenschip en oude gemeentehuis in Schipluiden
Entree
kaartverkoop start 12 december