Midden-Delfland Dagen

Bezoekers kunnen terecht bij een aantal grote locaties, van de Zuidbuurt (Vlaardingen), het centrum van Maasland, Hoeve Bouwlust/Bij de Buurvrouw en Op Hodenpijl/Levende Buitenplaats, beide Schipluiden, tot World Art Delft/Hoeve Ackerdijk en Belevenisboerderij Schieveen/Melkschuur Zuidpolder. Het kerkje van ‘t Woudt, Brasserie Vlietzicht en boerderij De Kandelaar (Rotterdam) bieden ook muzikaal vertier. Bezoek de nieuwe website middendelflanddagen.nl voor een compleet overzicht.
De aftrap vindt zaterdag 16 juni 11u plaats bij de Babbersmolen (Schiedamsedijk 2A, Schiedam), op de grens met Vlaardingen. Burgemeester Cor Lamers van Schiedam is daarbij aanwezig. Hij riep de Midden-Delfland Vereniging, organisator van de Midden-Delfland Dagen, eerder op om de steden meer bij het poldergebied te betrekken door naar ze toe te komen.
Verder worden er weer gezellige streekmarkten gehouden, houden tal van boerderijen open huis en kun je MTB-, fiets-, vaar- en wandeltochten maken. Zo kun je op beide dagen voor het eerst mee met een echte trekschuit. Een paard trekt pakschuit Nooit Gedacht van Schipluiden naar Vlietzicht, en terug. Reserveren mogelijk, ga dan naar middendelflanddagen.nl.
De vereniging presenseert verder een bijzonder bomenboek gevuld met foto's en verhalen, getiteld Knotwilgen en andere kanjers. Vanaf 16 juni hangen de mooiste foto’s in het Bezoekerscentrum Midden-Delfland (Tramkade 24b, Schipluiden)

Praktische info
Wanneer
16-06-18 t/m 17-06-18
za, zo
Za 10.30-17.00u, Zo 10-17u
Waar
Babbersmolen
Entree
zie website