Over de dijk

Bezoek op 2 februari de eerste editie van het Cultureel Winterfestival ‘Over de Dijk’, een bruisend festival over en aan de Dijkshoornseweg die over Delfts en Midden-Delflands grondgebied loopt.
Het winterfestival is een initiatief van een groep betrokken bewoners uit Delft en Den Hoorn die dit samen met Cultuurstek Den Hoorn organiseert. Met uiteenlopende culturele activiteiten, zoals poëzie, muziek, theater, foodtrucks en bijzondere ontmoetingen in winterse sferen, wordt het verhaal verteld over deze unieke eeuwenoude dijk en is er van alles te beleven. Iedereen is zaterdag 2 februari 2019 van harte welkom op en rond de erven en in de huiskamers aan de Dijkshoornseweg. Een ontmoeting tussen Den Hoorn en Delft.
De organisatie is al volop in bezig er een bijzonder festival van te maken en stiekem vinden er nu al onverwachte ontmoetingen plaats. Heeft u een leuk idee? Of wilt u meer informatie over het festival? Neem dan contact op met projectleider Wilma Olsthoorn, n_olsthoorn@hotmail.com of 06- 51520035.

Praktische info
Wanneer
02-02-19
vanaf 16.00 uur
Waar
Den Hoorn, Dijkhoornseweg
Entree
gratis